Tarkat maalaustyöt Aurassa ja Turussa sekä koko Varsinais-Suomen alueella 

MKS Urakointi Oy tekee maalaustyöt huolellisesti. Palvelualueeseemme kuuluu Aura ja Turku sekä koko Varsinais-Suomi. Toteutamme ulko- ja sisämaalaukset kokeneen ammattilaisen tarkalla kädenjäljellä. 

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisiin maalaustöihin tarvitset asiantuntijan työpanosta. 

Yhteystiedot

Ulkomaalaukset nopeasti ja tarkasti

Meiltä saat ulkomaalaukset kaikenlaisiin kohteisiin. Tutustumme mielellämme työnkohteeseen ennen maalaustöiden alkua, jotta voimme antaa sinulle kustannusarvion. Hintaan vaikuttaa muun muassa maalattavan kohteen koko ja vanhan maalipinnan kunto.

 

Maalaustyöt alkavat aina perusteellisista pohjatöistä, joiden ammattitaitoinen toteutus takaa erinomaisen lopputuloksen. Jos pohjatyöt laiminlyödään, uudesta maalipinnasta tulee kaikkea muuta kuin kaunis ja kestävä.

Onnistuneet ulkomaalaukset vaativat myös laadukkaita telineitä ja muita työvälineitä, jotka täyttävät kaikki työturvallisuusmääräykset. Meillä on käytössämme kattava ja ajanmukainen työvälineistö, joka mahdollistaa turvallisen ja asianmukaisen työskentelyn myös haasteellisissa työkohteissa. 

 

Ulkomaalaustyöt päättyvät viimeistelytöihin, jotka teemme rautaista ammattitaitoamme käyttäen. 

Uusi maalipinta raikastaa kotisi ilmettä 

Maalaamme kotisi lattiasta kattoon, toiveidesi mukaan. Uusi maalipinta raikastaa merkittävästi kotisi ilmettä. Laajasta maalivalikoimasta voit valita juuri sinun silmääsi miellyttävän värisävyn. Hempeillä väreillä saat rauhallista tunnelmaa esimerkiksi pienten lasten huoneisiin. Toisinaan yhden seinän maalaaminen tummemmalla värillä antaa hyvää potkua muuten vaaleaan huoneistoon. Ahtaat tilat tulevat sen sijaan avaramman oloisiksi puhtaan valkoisilla maaleilla.  

 

Teemme mielellämme myös liiketilojen maalaustöitä. 

Pyydä tarjous

Meiltä saat myös rakennus- ja remontointipalvelut

MKS Urakointi Oy:ltä voit tilata kattavat rakennus- ja remontointipalvelut. Työmme kohteisiin kuuluu niin uudisrakennukset kuin saneerauskohteetkin. Kylpyhuoneremontteja emme tee.

 

Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä. Rakennamme ja remontoimme nopeasti, korkealaatuisesta työnjäljestä tinkimättä. Satsaamme kustannustehokkaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. 

 

Meiltä saat myös terassityöt. Rakennamme uudet terassit ja kunnostamme vanhat.