Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto ammattitaidolla Aurassa, Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella 

MKS Urakointi Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput ammattitaidolla Aurassa, Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Edustamme laadukkaita Toshiba-, Mitsubishi Electric - ja Gree-ilmalämpöpumppuja. Meidät tunnetaan myös rakentamis- ja remonttipalveluista sekä maalaustöistä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää – henkilökuntamme auttaa mielellään! 

Yhteystiedot

Lämmitystä ja viilennystä – tarpeidesi mukaan

Ilmalämpöpumpun avulla voit lämmittää tai viilentää vuodenajan ja henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan.

 

Laite sopii hyvin esimerkiksi kotiin, mökille tai toimistotilaan.

 

Enää pakkanen tai kovatkaan helteet eivät haittaa! Saat sekä lisää mukavuutta sisätiloissa oleskeluun että parempaa sisäilmaa.

Ilmalämpöpumppu tuo mukanaan myös energiansäästöä ja auttaa alentamaan lämmityskustannuksia riippumatta siitä, mikä nykyinen lämmitysjärjestelmäsi on. Erityisesti suorasähkö- tai öljylämmitteisissä kohteissa säästöt ovat merkittäviä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Uudet ilmalämpöpumput asennettuna

Teemme sinulle ilmalämpöpumpun hankkimisesta mahdollisimman helppoa. Saat meiltä sekä laitteen että sen asennuksen avaimet käteen -periaatteella. 

 

Edustamme laadukkaita laitteita, kuten Toshiba, Mitsubishi Electric ja Gree. Laitteet sopivat erinomaisesti juuri Suomen ilmastoltaan vaihteleviin olosuhteisiin. 

 

Lämpöpumpun asennus on luvanvaraista toimintaa. Myös maahantuojien takuuehdot edellyttävät pätevää asentajaa. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta ja tarvittava pätevyys asennustöihin.

 

Autamme sinua tarvittaessa myös sopivan laitteen valinnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset

Olemme täyden palvelun liike, jolta saat myös ilmalämpöpumppujen määräaikaishuollot, muut huollot ja korjaukset ammattitaidolla. Huollamme lähes kaikkien valmistajien laitteita.

 

Ilmalämpöpumpun kunnosta on hyvä pitää huolta noudattamalla puhdistus- ja huolto-ohjeita. Ammattilaisen on hyvä pestä sisäyksikön kenno huolellisesti muutaman vuoden välein. Jos ilmalämpöpumppu ei toimi tehokkaasti tai pitää esimerkiksi outoa ääntä, kannattaa huolto tilata paikalle. 

 

Ota yhteyttä, niin autamme sinua ilmalämpöpumpun huollossa.