Rakennuspalvelut luotettavasti Aurassa ja Turussa sekä muualla Varsinais-Suomessa

MKS Urakointi Oy tarjoaa monipuoliset rakennuspalvelut luotettavasti Aurassa ja Turussa sekä muualla Varsinais-Suomen alueella.
Toteutamme myös asiakaslähtöistä remontointia niin yksityisille kuin yrityksillekin. Lisäksi saat meiltä terassityöt laadukkaasti toteutettuina. Mikäli vanha terassisi tarvitsee kunnostamista tai huoltoa, palvelemme sinua tässäkin.

 

Tutustu palvelutarjontaamme ja ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää ja teemme sinulle hyvän tarjouksen tarvitsemistasi palveluista.

Yhteystiedot

Rakennuspalvelut tarpeidesi mukaan

Minkälaisia rakennuspalveluja tarvitset uudisrakennuskohteeseesi? MKS Urakointi Oy:ltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut laadukkaasti toteutettuina. Palvelumme on kokonaisvaltaista: hoidamme siis kaiken aina suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen asti. 

 

Rakennamme ajanmukaista työvälineistöä ja korkealaatuisia materiaaleja käyttäen. Panostamme kestäviin ratkaisuihin ja ympäristöystävälliseen työskentelyyn. Meillä on laaja kokemus mitä erilaisimpien rakennushankkeiden toteutuksesta, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. Olemme tarkan työn tekijöitä, joille kelpaa vain ensiluokkainen laatutyö.  

Remontoimme niin kodit kuin liiketilatkin

Kaipaako kotisi vanha keittiö toimivia ratkaisuja ja modernia ilmettä? Olisiko nyt sopiva aika remontoida liiketilasi viihtyisäksi ja tyylikkääksi? Toteutamme toiveidesi mukaiset remontit käden käänteessä Varsinais-Suomen alueella. Meiltä onnistuvat myös ulkoverhousremontit ja ulkovuorauksen uusiminen. Kylpyhuoneremontit eivät kuitenkaan kuulu palveluihimme. 

 

Työskentelemme aina kustannustehokkaasti, aikaa tuhlaamatta. Meille on tärkeää, että pääset nauttimaan remontin tuloksista mahdollisimman nopeasti. Remontin jälkeen siivoamme työmme jäljet ja siistimme remontoidun alueen putipuhtaaksi. 

Pyydä tarjous

Palveluihimme kuuluu myös maalaustyöt

MKS Urakointi Oy on ulko- ja sisämaalauksien kokenut ammattilainen. Teemme maalaustyöt tarkasti, olipa kohde sitten ulkoseinä tai sisäkatto. Hallussamme on nykyaikaiset työmenetelmät, joilla saamme aikaan tyylikkään ja kauniin lopputuloksen. Käytämme vain korkealaatuisia ja kestäviä maaleja, joten voit olla varma maalattujen pintojen pitkäikäisyydestä.