Kylpyhuone- ja saunaremontit Aurassa, Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa

MKS Urakointi Oy toteuttaa kylpyhuone- ja saunaremontit monipuolisesti Aurassa ja Turussa sekä muun Varsinais-Suomen alueella. Palvelumme ovat saatavilla niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tarjoamme myös muut rakentamiseen liittyvät palvelut, kuten ulko- ja sisämaalaukset sekä ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot.

 

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme olla avuksi. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Ota yhteyttä

Märkätilojen remonttityöt laadukkaasti ja ripeästi

Tarjoamme kokonaisvaltaisia remonttipalveluita märkätiloihin. Hoidamme remontin kaikki työvaiheet pitkän linjan ammattikokemuksella aina suunnittelusta toteutukseen ja loppuviimeistelyyn.

 

Jokainen kylpyhuone- ja saunaprojekti on ainutlaatuinen. Kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme toiveita ja tarpeita, ja suunnittelemme remontin heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa sopivaksi.

 

Tiedämme, että remontit voivat olla hankalia arjen keskellä. Pyrimme aina pitämään kiinni sovituista aikatauluista, jotta asiakkaamme voivat nauttia uusista tiloistaan mahdollisimman pian.

Sauna- ja kylpyhuoneremontit asiakaslähtöisesti

Onko suunnitelmissasi uudistettu kylpyhuone tai uutuuttaan henkivät saunatilat? MKS Urakointi Oy on sauna- ja kylpyhuoneremonttien luotettava kumppanisi. Käytämme remonttitöissä korkealaatuisia materiaaleja ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita varmistaaksemme kestävän ja kauniin lopputuloksen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro meille remontti-ideastasi. Yhdessä luomme tilan, jossa jokainen hetki on rentouttava ja miellyttävä kokemus.

Pyydä tarjous